Goodbye Mascara, Hello Lash Extensions…

Wimperextensions

Wimperextensions, een uitkomst voor hen die er graag verzorgd uitzien zonder hiervoor lang voor de spiegel te moeten staan! Staat er een vakantie gepland, of misschien ga je trouwen en maak je je nu al zorgen over uitgelopen mascara…. Dat is niet langer nodig. Waarom geen mooie, natuurlijke wimperextensions? Als gediplomeerd wimperstylist werk ik met het Nederlands merk Lashtag, laat ik mij regelmatig bijscholen om u zo de beste service te kunnen bieden!

 Bij de one-by-one techniek wordt er op ieder afzonderlijke wimper een extension geplaatst. Bij 3D, ook wel volume extensions genoemd, worden er meerdere extensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Dit geeft een voller en meer “fluffy” effect. Wilt u een natuurlijke uitstraling of een meer uitgesproken look? Samen bespreken we uw wensen! 

 

Om steeds mooie volle wimpers te behouden adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een opvul-afspraak te maken. Het is mogelijk om met de extensions te douchen, zwemmen of naar de sauna te gaan. Om zo lang mogelijk te genieten van uw extensions adviseer ik een  lashfoam voor thuis gebruik, ik vertel u hier tijdens de behandeling graag meer over.